Skip to main content

Tweeling zwangerschap

Dubbel zoveel geluk?

Gefeliciteerd

Jullie zijn in verwachting van een Tweeling! Dat is bijzonder en tegelijkertijd intens.

Fysiek betekent het meer belasting voor je lichaam, Mentaal vergt het extra voorbereiding en organisatie, Medisch brengt het meer onderzoeken met zich mee. Kortom, extra (kop) zorgen.

Hoe leuk is het als je naast deze onderzoeken gewoon in verwachting kunt zijn en kunt spelen met de baby’s in de buik? Dat je samen leert om ruimte te creëren om de kindjes te ontmoeten als twee groeiende mensjes die naast elkaar in de buik leven!

Haptonomie

 

In 1-5 sessies, afgestemd op jullie wensen, leren jullie samenwerken voor de komst van de tweeling. Jullie leren te communiceren in de taal van de baby’s en mét de baby’s  in de buik, namelijk via het voelen.

Daarnaast krijgt de  partner tools om de fysieke lasten van zijn vrouw te helpen verlichten.

Zo staan jullie vol vertrouwen en in jullie kracht klaar voor de geboorte en het ouderschap.

Met deze begeleiding ervaren jullie de komst van de kinderen vol warmte, liefde en vertrouwen, niet alleen vanuit medisch oogpunt, maar ook emotioneel. Het is een liefdevol welkom voor de kindertjes, ondanks alle extra onderzoeken.

Het was zo bijzonder om in de buik onze 2 kindjes bewust één op één te ontmoeten. Ik wist niet dat dat kon. Het dragen was fysiek wel zwaar. Mijn partner leerde van Jeanette hoe hij mij daarin kon ondersteunen. Zo voelde ik me daarin niet alleen”.